Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

L.I.M.E (lost in my ego)


Χαμένοι στα όνειρα τους βρήκαν το δρόμο της επιτυχίας

Δημιουργήθηκαν για ένα και μόνο LIVE στο Δήμο Αργυρούπολης πριν από 5 χρόνια και από τότε δεν σταμάτησαν να ασχολούνται με τη μουσική! Πήρα σοβαρότερα το θέμα «μουσική» αφού διαπίστωσαν ότι ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν μεγάλος!

Έτσι η παρέα πειραματίστηκε με τη μουσική, βρήκε το δικό της είδος που την εκφράζει και ξεκίνησε δυναμικά τις εμφανίσεις της σε διάφορα στέκια όπως Rodeo, το AN-Club, το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Μάλιστα, το συγκρότημα έχει ήδη τα πρώτα δικά του τραγούδια όπως το «Πάλι», « Σαν φωτιά» , «Μια αγάπη», «Ξημέρωμα Σαββάτου», ωστόσο δεν ξεχνά να ερμηνεύει και μεγάλα κομμάτια της ελληνικής και ξένης ροκ σκηνής. Αποδεδειγμένα οι L.I.M.E αρχίζουν σιγά σιγά και σταθεροποιούνται στο μουσικό στερέωμα, μιας που συμμετείχαν ως support live στους MAGIC DE SPELL παίζοντας στο «2o YOUTH FESTIVAL» της Αργυρούπολης ενώ συμμετείχαν και στο μεγαλύτερο YOUTH FESTIVAL του δήμου Αθηναίων στην Τεχνόπολις στο Γκάζι.

Η σύνθεση του συγκροτήματος έχει αλλάξει και πλέον απαρτίζεται από τους:

Ηλία Γιαννικόπουλο στα φωνητικά,

Γιάννη Μαλεβίτη στην ηλεκτρική κιθάρα,

Δημήτρη Μποζίκα στο μπάσο,

Κώστα Νάνου σόλο κιθάρα,

Θέμη Παπαγεωργίου στα πλήκτρα και

Βασίλη Μανώλη στα drums.

Το όνομα που έδωσαν στο συγκρότημα δεν είναι τυχαίο! Ο Ηλίας, ο τραγουδιστής των L.I.M.E σε μία συνέντευξη στο myvibes σχολιάζει: «Το LIME το είχα δει σε μια διαφήμιση εφημερίδας και μου είχε κολλήσει σαν εικόνα.. Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα να βαφτίσουμε το γκρουπ μας ήρθε το LIME.. έπαιξα λίγο με τα γράμματα και τελικά βγήκε το Lost In My Ego.. μια φράση που αντιπροσωπεύει όλους τους νέους στις μέρες μας.»

Κάποιοι μιλούν για το ανερχόμενο συγκρότημα που θα αφήσει εποχή, αφού τα τραγούδια τους γίνονται αγαπητά στο πρώτο άκουσμα. Όπως και να έχει εμείς ανυπομονούμε να τους απολαύσουμε στο επόμενο LIVE τους! Για περισσότερες πληροφορίες κλικάρετε στο http://www.facebook.com/#!/pages/LIME/32057381588

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου